Τορτίγια με Μακεδονικό Ταχίνι, φυστίκι Αιγίνης, μέλι και βούτυρο Κερκύρας

Η πιο χορταστική και νόστιμη τορτίγια, ιδανική για ένα πλούσιο και άκρως απολαυστικό πρωινό!

Θα χρειαστείς:

Παίρνεις μια τορτίγια και με ένα μαχαίρι, κάνεις μια τομή ξεκινώντας από το κέντρο. Χωρίζεις νοητά την τορτίγια σε τρία ή τέσσερα τρίγωνα, ανάλογα με το μέγεθός της.
Αλείφεις το Μακεδονικό Tαχίνι Κλασσικό, το μέλι και το βούτυρο και πασπαλίζεις με το φυστίκι. Διπλώνεις τα τρίγωνα, ξεκινώντας από την τομή που έκανες, δημιουργώντας τριγωνικούς φακέλους.
Ζεσταίνεις ένα αντικολλητικό τηγάνι και τοποθετείς την τορτίγια ώστε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζεις με φυστίκι Αιγίνης και σερβίρεις.
Εναλλακτικά, μπορείς να τη συνοδεύσεις με παγωτό.

Καλή απόλαυση!