Κρέπες με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο, φράουλα και ξηρούς καρπούς

Θες να φτιάξεις κάτι γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο; Τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω συνταγή!

Για τις κρέπες, θα χρειαστείς:

  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 κ.γ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 3 φλιτζάνια γάλα
  • 3 μεγάλα αβγά
  • 2 κ.σ. βούτυρο

Για τη γέμιση, θα χρειαστείς:

Σε ένα μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά για τις κρέπες με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν καλά. Σκεπάζεις το μπολ και αφήνεις το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα.
Ζεσταίνεις ένα αντικολλητικό τηγάνι και το βουτυρώνεις ελαφρώς. Ρίχνεις μισό φλιτζάνι από το μείγμα και το αφήνεις να ψηθεί 1’-2’ ανά πλευρά. Με μια σπάτουλα γυρίζεις την κρέπα. Επαναλαμβάνεις με το υπόλοιπο μείγμα.
Ανοίγεις τις κρέπες και τις αλείφεις με μια κουταλιά της σούπας Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο. Πασπαλίζεις με το τριμμένο μπισκότο και το αμύγδαλο. Στο τέλος, προσθέτεις τις φράουλες και διπλώνεις τις κρέπες.

Καλή απόλαυση!