Καραμελωμένες μπανάνες με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο

Εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο, με λίγα μόνο υλικά, που θα λατρέψουν όλοι!

Θα χρειαστείς:

Βάζεις ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτεις τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη.
Ανακατεύεις καλά μέχρι να καβουρδιστεί η μαργαρίνη και να λιώσει η ζάχαρη.
Δυναμώνεις τη φωτιά και προσθέτεις τις μπανάνες. Ανακατεύεις με προσοχή και μόλις αυτές καραμελώσουν, αφαιρείς από τη φωτιά.
Παράλληλα, σε ένα κατσαρολάκι βάζεις το γάλα και το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και τοποθετείς σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μόλις γίνει αυτό, σερβίρεις τις μπανάνες σε ένα πιάτο και τις περιχύνεις, με ένα κουτάλι.

Καλή απόλαυση!