Κορμός με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και δημητριακά

Με 4 μόνο υλικά και σε λιγότερο από 10 λεπτά μπορείς να φτιάξεις τον πιο νόστιμο κορμό!

Υπερ – σοκολατένιος με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και δημητριακά που κάνουν τραγανή την κάθε μπουκιά!

Υλικά

Οδηγίες Εκτέλεσης

  • Ζεσταίνουμε το μέλι σε μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
  • Ανακατεύουμε το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα που φτιάξαμε με το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και το μέλι.
  • Προσθέτουμε και τα δημητριακά και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
  • Απλώνουμε εκεί πάνω το μείγμα και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
  • Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει για τουλάχιστον 3 ώρες.

Tips

  • Για να γίνει vegan, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μέλι με σιρόπι σφενδάμου.

Καλή απόλαυση!

Τη συνταγή επιμελήθηκε ο food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης (Cool Artisan).